Het pigmenteren start nadat de kleur gekozen is en het model geheel naar wens is. Houd er rekening mee dat de kleur de eerste week na de behandeling donkerder is dan het uiteindelijke resultaat. In de weken erna neemt de kleurintensiteit nog zo’n 40% af. Na 3-5 weken zie je het uiteindelijke resultaat. De eerste week na de behandeling is de huid nog niet voldoende hersteld, en kun je beter niet gaan zwemmen of naar de sauna gaan. Ook kun je dan beter niet in de zon of onder de zonnebank gaan. Er zullen de eerste dagen na het aanbrengen van de permanente make-up korstjes ontstaan, deze moeten er vanzelf afvallen. Als er een zwelling van de huid op treedt is dit meestal maar voor enkele uren.


Over het algemeen geldt dat één nabehandeling normaal is. Laat de huid minimaal 4 weken genezen en maak dan zo nodig een afspraak voor een nabehandeling.


Gemiddeld vervagen wenkbrauwen na plm. 2 jaar. De eyeliner daarentegen kan wel ruim 5 jaar mooi blijven.

 

Het aanbrengen van permanente make-up


Bij de permanente make-up behandeling van Pulchra wordt met een heel dun naaldje dat razendsnel op en neer beweegt pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Deze vloeistof is huidvriendelijk, anti-allergeen en GGD goedgekeurd. Om de permanente make-up goed aan te brengen zodat je er geweldig uit ziet, zijn kennis, opleiding, ervaring, de beste producten en materialen essentieel.

 

GGD


Zonder keuring van de GGD is het niet toegestaan permanente make-up aan te brengen.

Pulchra voldoet aan de strenge eisen van de GGD en aan de door hun gestelde hygiënerichtlijnen.

Pulchra is GGD gecertificeerd.

behandeling